Judy Garland Christmas Movie

Posted by Jiky at 4:26 PM

Wednesday, January 6, 2010

Hvis du er en movie buff og en musikelsker på samme gå Judy Garland Christmas film er det ideelle for dig. Chill out, denne jul, læne dig tilbage i sofaen og nyde den hele tiden yndlings film og sange fra en af de største skuespillerinder Hollywood nogensinde har produceret.

Judy Garland, der oprindeligt Frances Ethel Gumm var en amerikansk skuespiller, der betragtes som en af største syngende stjerner fra Hollywoods guldalder af musikalske film. Hendes sang evne havde allerede gjort hende berømt hun modtaget verdensomspændende anerkendelse for det samme. Men filmen, som bragte hende til kalk lys var "Meet Me in St. Louis", der har sange som "The Trolley Song", "The Boy Next Door" og "Have yourself a Merry Little Christmas" blev internationale hits. "Få dig en Merry Little Christmas "og" The Trolley Song "sammen med" Get Happy "fra Summer Stock og" manden, der slap fra A Star Is Born og vigtigst af "Over the Rainbow" blev udvalgt af de amerikanske film Institut som # 1 film sang til alle tider, som en del af deres "100 Years ... 100 Songs" liste foruden "Over the Rainbow" er placeret som nummer 1 på Sange af Centuryproject, som National Endowment for Kunst og Recording Industry Association of America.

Hun optræder blandt de få stjerner, der har været anerkendt på Hollywood Walk of Fame og en comemorative frimærker blev udstedt på hendes navn.Ud over den Grammy Lifetime Achievement Award og mange af hendes optagelser indkalde i Grammy Hall of Fame, A Judy Garland fejres i Minnesota den 22. juni, til minde om hendes arv.

0 comments: