Christmas Church Plays

Posted by Jiky at 1:26 AM

Monday, January 11, 2010

Christmas Church Plays
Christmas Church Afspiller er forskellige julen spiller generelt udføres i kirken campus i julen. De historier er generelt baseret på Luke, Salmerne og Bibelen.

De bringer ud god moralsk lektioner til seerne. Undertiden Kirkens kor deltager i jule Kirke Plays.

List of Christmas Church Afspilninger
Disse stykker er også ledsaget af gode julesange. Nedenfor er en liste over julen Kirke Plays, der generelt udføres i løbet af de festlige dage i julen:

# Voices of The Living Nativity

En stor Julekrybbe er organiseret i denne leg. De aktører klædt i traditionelle bibelske kostumer indtage deres plads på scenen, Maria og Josef med en krybbe og baby tage center fase. Englene, hyrder og får, kan være afbrudt omgiver dem. Ved sammenblanding englene, hyrderne og får Den lkmaniske dele bliver interessant.

En dybtfølt Christmas

# Dette er en fuld længde jul Play, der hylder "Gud med os" ved at skabe en aften i teatret, vært drama ministerium. Et levende teater opsøgende program fungerer som en magnet at tiltrække samfund at kirken campus, hvor de vil vende tilbage for at høre de gode nyheder om Jesus Kristus.

Famous Christmas Church Afspilninger

Dette er en fuld længde jul Play, der hylder "Gud med os," ved at skabe en aften i teatret, vært drama ministeriet. En dynamisk teater opsøgende program fungerer som en magnet at tiltrække samfund at kirken campus, hvor de vil vende tilbage for at høre de gode nyheder om Jesus Kristus.



# Song of Mary

Dette spil er baseret meget nøje på evangeliets fortælling. Det bringer liv personlighed, Mary og Joseph, og spændingerne i den tid, frem for at lade dem som julekort tegn.

# A King is Born

Det er en efterfølger til "Værdig er Lammet". Hugh og Justina blev forelsket i "Værdig er Lammet". I "En konge er født", de er gift og venter barn omkring juletid. Historien foregår i den historiske baggrund af Baronens oprør i England i midten af 1200-tallet. Hugh og Justina er tvunget til at loppe deres hjem på samme tid, da hun er grund til at føde. De får en ny forståelse af situationen for Maria og Josef som Mary føder Jesus, og for Guds trofaste bestemmelse til dem, der har tillid til ham.

0 comments: