Four Christmases Movie Preview

Posted by Jiky at 5:26 PM

Friday, January 1, 2010

Da vi venter på juleferie, Hollywood brusere på os en farveskala af julen movies. Fra julemanden Grinch, fra glade familier til onde stepmothers, ser vi det hele i disse Christmas svip.

Dette års feriesæsonen ville også have en masse på lager til filmen elskere. Lad os tage et kig ind i en jule film, der giver meget støj denne tid af året ...

Four Christmases Storyline Har du hørt om skilsmisse og julen sammen? Selv om det giver (forhåbentlig!) nogle fred til at adskille par, spørgsmålet om skilsmisse har sin egen bivirkninger. Skilsmisse bringer et helt nyt dilemma til børn af familien - Hvem kan besøge på julen?

Har du virkelig nødt til at besøge dine forældre på julen? - Er spørgsmålet. Har tillid til os, hvis du ikke besøger, du er dømt til hele dit liv. Reese Witherspoon and Vince Vaughn, tilsyneladende er helt bevidste om konsekvenserne, og der kommer vanvid at nå, hilse, og opfylde deres forældre på julen.

Gad vide hvad vi taler om? 'Four Christmases, "en ny Line Cinema og Spyglass Entertainment film, viser netop de ting mange af os har stået på julen. 'Four Christmases' fortæller om en bekendt smerte, at Kate (Reese) og Brads (Vince) gå igennem samtidig forsøger at besøge hver af deres fire forældre - alle skilt og giftede sig igen. Julen bliver en katastrofe for de forsøger at styre besøger fire forskellige husholdninger.

Det er endnu uvist, hvor meget af en katastrofe deres jul viser sig at være. Mens ferie er alle omkring smertelige og have det sjovt, stakkels Kate og Brad er pint forsøger at holde deres forældre glade. Kun hvis de havde to familier besøger - Ahh, smerten.

Cast of Four Christmases Movie Det er en vent og se om dette romantiske komedie planlagt til at blive frigivet i november. Andre end Vince Vaughn and Reese Witherspoon, er støbt af filmen også Robert Duvall, Sissy Spacek, Dwight Yoakam og Mary Steenburgen.

0 comments: