Contemporary Classic Christmas Cakes

Posted by Jiky at 1:26 AM

Monday, January 18, 2010

Contemporary Classic Christmas Kager er perfekt til nutidens julebordet. Klassisk og elegant, men det altid formidle et festligt tema, disse royal moderne Classic julen Kager formidle ideer og inspiration til kage dekoratører af alle evner.Vinter Scener, Christmas temaer, jul kranse og blomster er alle funktioner, sammen med enkelte jul kager og skiver.

Contemporary Classic Christmas Kager findes i en bred vifte af farver og mønstre. Hvervede nedenfor er kun få en sådan kage punkter:

Classic New Zealand Christmas Kager - Disse jul kager er langsomme bages i små partier. Frugt varianter føjes til at give hver kage, at rige og aldeles dekadente smag. Du bliver nødt til at smage den til at tro det. Disse kager er lavet med de fineste ingredienser. Der er firs procent frugter i dem, og så snart de er bagte, de er overladt til modne og ikke sælges, før de er klar. De er smukt hånd dekoreret med frisk mandler og kirsebær, og derefter glaserede for et perfekt look Iced Christmas Cracker Kager-Denne håndlavede Christmas kage er ideel til at tryllebinde dine venner og familie her til jul. Denne kage er blød og fuld af frugt. Den leveres i en klar indpakning og dekoreret med glasur, der er set gennem indpakningen.

Simnel Kager - Denne traditionelle jule kage er lavet med tørret frugt, citrusskal og krydderier, og toppet med marcipan. Deliciously fugtig og flavorsome dette virkelig lækker.

Mango og passionsfrugt Set Ost Kager - Dette er en reel behandling. De eksotiske varianter af mango og passionsfrugt og cremet cheesecake er en kombination i paradis.

0 comments: