New Christmas Film

Posted by Jiky at 1:26 PM

Thursday, January 7, 2010

Nye Christmas Film er sjovt. Nyd julen med dine venner og familie, og lad den nye Christmas Film stave deres magi på dig. Julen er her! Tid til at fejre og flipper ud. Alle synes travlt med at købe brusere for deres nære og kære. Gaderne er overfyldt, og butikkerne er fulde.

Børn er at have tid af deres liv og lege med snemand og flager.

Kigger ud gennem vinduet på de sneklædte graner og bregner, du får sandsynligvis tabt i tankerne. Hvis du er en indadvendt, der er alt for genert til at fejre jul med masser af venner, der ikke nøjes med at dit hus og Tanker.

Nye Christmas Film er her for at tilføje et strejf af glamour til dine ellers kedelig jul. Hvis det sner udenfor og dit julehumør synes at have fået en lidt afdæmpet, forynge dig med at se nogle af de nye jule film. Selv om julen animationer er hovedsagelig til formål at underholde børnene, de er ganske underholdende og er perfekte til voksen set også. Men der er en række af New Christmas Film, der vil tilføje til din julen.

Selv om de fleste af New Christmas film er en genindspilning af den gamle jul film, ligesom Scrooged, genindspilningen af A Christmas Carol, der i sig selv var baseret på den berømte bog skrevet af Charles Dickens, en masse af den kommende film, der fejede crowd ud for deres fødder var originaler. Nogle af de må se i løbet af ferien er A Christmas Story, Home Alone 2 Miracle på 34th Street, Santa Claus og Jingle All The Way, for blot at nævne nogle få.

0 comments: