Christmas Skole Plays

Posted by Jiky at 4:26 PM

Wednesday, January 13, 2010

Christmas Skole Plays
Hvis du vil have dine børn til at give en særlig præstation i julen fest i deres skole i år, har planer om at få dem til at udføre nogle Christmas spiller.

Her er julen Carnivals med oplysninger om julen skolen spiller.

List Of Christmas Skole Afspilninger

* The Christmas Mystery kan være det ideelle valg til koncerter med børn, fordi de ved vedtage den eller de oplever, at det er vedtaget, vil den vigtige dyder velgørenhed og betydningen af kærlighed blive indpodet dem let.


* Den sene Marshall Cobden har konditioneret sit testamente på en måde, at en million dollar vil gå til hans datter, som vil vise en ånd af jul i en mere markant måde inden for de næste fire og tyve timer.


* Lillian og Molly de to døtre mødes efter ét år efter fars død på juleaften, der skal bedømmes ud fra Lillian mand, Molly venner, en lokal journalist, gartneren, pigen og butler. Men den virkelige drama begynder, når pengene forsvinder, og vi finder de tegn gætte hvem kunne være tyven. The Selfish Giant, den berømte digt af Oscar Wilde, kan også være scriptet i form af drama og optrådt på scenen.


* Det vil også være ideel til jul ydeevne, fordi kernen i digtet, er at bryde vægge af egoisme og omfavne skønhed, der også er undervisning i Kristus.


* Ud over dette Fødselskirken historien, kan fortælle de hændelser i forbindelse med Kristi fødsel også gøre en strålende jul præstation.


* Jul skolen spiller altid yndig fordi det er helt dejligt at se børn vedtage rollerne for de voksne i deres egen unikke måde.


* Fejre denne festlige sæson med Christmas Carnivals og gennemse de andre links på dette websted for at finde ud af mere om julen spil til børn.

0 comments: