Jimmy Stewart Christmas Movie

Posted by Jiky at 8:26 PM

Thursday, January 7, 2010

Den bedste måde at komme ind i feriestemning er ved at se på Jimmy Stewart Christmas film med din familie og venner.Jimmy Stewart behøver ingen introduktion. Han var en verdensberømt filmstjerne, der nogensinde populære film, It's A Wonderful Life skabt store bølger i Hollywood.

Hvis du er på udkig efter den rigtige type film, som ville sætte stemning til jul, løse for de bedste, feel good film, Hollywood nogensinde har produceret, er Jimmy Stewart starrer It's A Wonderful liv. Jimmy Stewart eller James Maitland Stewart havde en evne til at reagere lige fra hans barndom, og han var ganske glad for at udføre magiske tricks. Jimmy deltog i den studerende spiller, mens han var studerende ved Princeton University. Hans karriere tog fart, efter at han gik til New York og landede med nogle roller på Broadway. Hans første store gennembrud kom, da han underskrev en kontrakt med MGM og tog til Hollywood. Så der var ingen at se tilbage. Under Anden Verdenskrig blev han USA's militære og modtog flere medaljer, herunder Distinguished Flying Cross og rejste til rang af oberst. Han genoptaget handler og snart vandt over hjerter millioner. Nogle af hans bedste film er »Destry Rides Again" (1939), "The Cheyenne Social Club" (1970), mens "Mr. Smith Goes To Washington", "The Philadelphia Story", "It's a Wonderful Life", "Harvey" vandt ham Oscar nomineringer og bedste skuespiller prisuddelinger.

Men det bedste Jimmy Stewart jul Movie er langt, It's A Wonderful Life, der handler om en mand ved navn George Bailey, som ofrede sit store drømme til gavn for sin hjemby, Bedford Falls men uforskyldt af hans egne, han forlægger en $ 8.000 lånet og med intrigerne for de onde millionær, Mr. Potter lurer bag ham, prøver han at begå selvmord, men turen til begivenheder tvinger ham til at redde hans skytsengel Clarence, der får en fløj for at have haft held til at overbevise Bailey, at hans liv har været et frugtbart, som han viser Bailey, hvad der ville være sket, hvis han ikke var blevet født på alle.

0 comments: