Christmas Spil Idéer

Posted by Jiky at 12:26 PM

Tuesday, January 12, 2010

Christmas Spil Idéer
Christmas Afspiller er baseret på historier om julen. At sætte det samme afspiller år efter år kan gøre dem træg og kedelig. De kan løse jule humør og varme, de bringer i løbet af ferietid.

Liste over Christmas Spil Idéer

* For at hjælpe med dette problem, der kommer flere Christmas Spil idéer, der kan være gået igennem til at lave interessante julen spiller og sunde glæde for publikum.


* Med disse få julen spille idéer forsøge at sætte en jule leg, at din menighed vil huske i lang tid fremover.

En nem leg at sætte på med færre kunstnere er en reenactment af Jesu fødsel. Mens fortælleren reciterer de andre børn kan gå gennem bevægelserne. Denne måde, de behøver ikke at udenad alle linjer.


* Den spiller kan mellowed med julen salmer. For eksempel, de hellige tre konger, når bringe deres gaver til Jesus, kan menigheden synge "Vi Three Kings". Der er omkring fem eller seks salmer, der vil passe ind i pænt i løbet af dette spil. Hele produktion tager ca 30 minutter og er meget let at trække af.


* Prøv at mikse en sorgløs føler, med nogle jokes og humor. Også forsøge at levere et seriøst take-home besked. Hele service bør vare omkring 50 minutter, herunder salmer og sange.


* Gør gode prøver, før den endelige spil. Brug et par af fjern mikrofoner og klar lyd.


* Digital projektor og projektet kulisser og billeder på træstel vil højne kvaliteten af spillet.


* En anden idé ville være at have musikere kommer ind i kirken, har en fortæller fortælle historien om julen og efter hver aflæsning af en bestemt del, har musikerne spille forskellige jule salmer.


* Mens de spiller, kan man have nogle børn, handle ud visse dele i forbindelse med den musik, der afspilles.

0 comments: