Christmas Plays

Posted by Jiky at 9:26 PM

Saturday, January 9, 2010

Christmas Plays
Julen er en fantastisk tid for munterhed og lystig for øje. Forskellige Christmas spiller der er organiseret under ferietid for komplet sjov og underholdning.
Favorite Christmas Afspiller
Nedenfor er en liste over foretrukne jul Plays. Sæt et overblik om forhandlere og se, om teatret i nærheden af dig kan sætte en på.

* En Broadway Christmas Carol

This Christmas spille holdes på Round House Theater i Silver Spring, MD hvert år. I denne version, er A Christmas Carol sunget af tre aktører ved hjælp af parodier på Broadway-show tunes.

* Julemandens Magic Hat

Det er en julegave marionet spiller, som bringer ud ånd Christmas vidunderligt. Ni hånddukker udgør stemmer. En fræk alf konspirerer med en lille dreng at stjæle julemandens magiske hue. Hvem bærer hatten er ansvarlig for julen. Sneen Fairy opdager deres onde plan og forvandler dem til sne.

Amazing Christmas Afspiller
* Den Butterfingers Angel

The Butterfingers engel, Mary & Joseph, Herodes Nut & nedslagtning af 12 Hit Carols på et pæretræ er den fulde titel på dette spil af William Gibson. I denne historie, har Mary ingen planer til at bære et barn. The Butterfingers Angel har at overbevise hende. Der er grin og sjov hele showet, det slutter på en indadvendt notat, der opsummerer julen.

* Den lange Christmas Dinner

Et one-handling ved Thorton Wilder, denne 30-minutters spil dækker 90 år og udgør 90 jul middage i Bayard familien. Udvikling af landdistrikterne, de ændringer i told-og manerer, væksten i Bayard familie, og deres akkumulering af ejendom opsummere levende en bred del af den amerikanske livsstil. Det er et fantastisk stykke Christmas spille.

0 comments: