A Christmas Carol Spil

Posted by Jiky at 4:26 AM

Sunday, January 10, 2010

A Christmas Carol Spil
A Christmas Carol Play er baseret på Charles Dickens populære roman Christmas Carol. A Christmas Carol Spil kan være en ideel jul spille iscenesatte i ferietid.

A Christmas Carol Spil

* Dickenske humor sammensmeltet med vidunderlige karakteristik bringer julen munterhed og heppe på en perfekt måde.


* Forskellige instruktører har tilpasset den berømte roman af Dickens i deres egne veje og udskæres vidunderlige stykker spiller ud af det.A Christmas Carol spiller handler om en sølle gamle mand, Ebenezer Scrooge, der mener, at julen er bare en undskyldning for folk at gå glip af arbejde.


* At købe gaver til jul er nytteløst ifølge ham. Det har syv store bogstaver herunder de tre spøgelser, der besøger Joakim natten før jul. De tre spøgelser viser Joakim sin fejl i værdiansættelsen af penge over mennesker. Joakim opdager hans skyld, og lover at ændre hans veje.


* Han ønsker siger, "Merry Christmas" til alle i den ende af stykket.


* Set i en helt spøgelsesagtige stemning, denne spiller skildrer forvandling, at dens hovedperson gennemgår og dermed sprede det budskab, at julen handler om at sprede kærlighed og fred hele vejen rundt.



* Patrick Stewart modtog Olivier Award for "Best Entertainment" efter spillet var iscenesat i Old Vic Theatre i London.


* Hans strålende solo-præstationer også gav ham Drama Desk Award. A Christmas Carol Play er en alle tiders hit, og det er en stor fornøjelse at se det i løbet af de festlige dage i julen.

0 comments: