''Hvordan Grinch Stole Christmas''Movie

Posted by Jiky at 5:26 AM

Tuesday, January 5, 2010

Ron Howard's''Hvordan Grinch Stole Christmas''Movie er en spændende film til at lyse op dit Yuletide dage. Stjernen stemmer af filmen indeholder navnene på berømte Hollywood-stjerner som Jim Carrey, Taylor Momsen, Jeffrey Tambor, Bill Irwin og Clint Howard.

Plottet i''Hvordan Grinch Stole Christmas''Movie er baseret på historien om Dr., Seuss. Grinch er en grim skabning, der nærer store had til jul.

Byen under hans hule fejrer jul med stor entusiasme og Grinch beslutter at stjæle væk jule fest fra beboerne i Whoville. Den magiske land Whoville er Beliggende inde i et snefnug og elsker at fejre jul med hver en bid af mulige sjov. Grinch hadede jul og også beboerne i Whoville. Det er med tiden Grinch indser, at julen er forsynet med en større betydning end glimmer og legetøj.

''Hvordan Grinch Stole Christmas''Movie er en genindspilning af den klassiske tegneserie og vil helt sikkert blive elsket af dine børn. Få din cd i dag sig selv at nyde den fantastiske præsentation af filmen selv. Det interessante og spændende historie line up tilføjer friskhed til julen filmen. Med henblik på at indsamle flere oplysninger om''hvordan The Grinch Stole Christmas''Movie du besøge vores hjemmeside Christmas Carnivals.

0 comments: