White Christmas Movie

Posted by Jiky at 7:26 AM

Saturday, January 2, 2010

White Christmas er en film, der kom ud i 1954. Tune i denne jul med noget af den berømte film, deres plot-linjer og den moderne popularitet, at de har. Christmas Carnivals er her med alle de oplysninger om White Christmas Movie.

Sangen White Christmas, er uden tvivl den mest berømte og populære af alle tider. Musik og tekster til White Christmas blev skrevet af Irving Berlin til 1942. Filmen er instrueret af Michael Curtis fra Paramount Pictures arbejde-stationen.

Efter at have forladt hæren efter Anden Verdenskrig, Bob Wallace og Phil Davis hold op til en top sang-og danse handle, hvor Davis spiller matchmaker og indfører Wallace til et par dejlige søstre (Betty og Judy), som også har en sang-og dans handle i butikken. When Betty og Judy rejse til Vermont til at udføre for en jule show, Wallace og Davis følge, blot for at opdage, at deres tidligere kommandør, general Waverly, er lodge ejer. En række romantiske mix-up lykkes som de udøvende kunstnere forsøge at hjælpe den almindelige.

Den støbte omfatter Bing Crosby and Danny Kaye i to hovedroller, med Rosemary Clooney og Vera Ellen som søstre. Den "Sisters" comedy handling, Bing & Danny udføre var der ikke oprindeligt var med i scriptet. De var gøgl rundt på sættet, og instruktøren mente det var så sjovt, at det var indarbejdet. Find ud af alt om White Christmas Movie i julen Carnivals.

0 comments: